Trouwen Rotterdam Hotel New York

Trouwen

Ja, ik wil!

Daar waar de landverhuizers vroeger een nieuwe fase in hun leven startten, kan men tegenwoordig volmondig JA zeggen tegen elkaar! De trouwzalen van Hotel New York zijn unieke plekken om deze bijzondere verbintenis met elkaar aan te gaan. De trouwzalen bieden plaats aan maximaal 80 gasten en er kan in Hotel New York worden getrouwd van maandag tot en met zaterdag.

Hotel New York is gespecialiseerd in bruidstaart, recepties en diners en organiseert graag aansluitend op de ceremonie de verdere feestelijkheden van uw trouwdag. Neemt u contact op met onze afdeling reserveringen via telefoonnummer 010- 439 05 55 voor een vrijblijvende offerte en bezichtiging.

Ook de huwelijksnacht doorbrengen op historisch grondgebied? Dat kan ook! Bekijk hier het bruidsarrangement van Hotel New York.

Bekijk hier een sfeerimpressie van  trouwen in Hotel New York!

Binnenkort onthullen we een nieuwe mogelijkheid van trouwen in Hotel New York. Houd onze website en social media kanalen goed in de gaten.

Buiten trouwen

 Het is ook mogelijk om elkaar het ja-woord te geven op de kop van de Wilhelminapier. Op het gras van de Kop van Zuid verzorgt Hotel New York de huwelijksceremonie met het iconische gebouw van het voormalige hoofdkantoor van de Holland-Amerika Lijn op de achtergrond en uitkijkend over de Maas. Mocht het weer het niet toe laten om buiten te trouwen, dan staat te allen tijde de gewenste zaal binnen bij Hotel New York gereserveerd. Bekijk hier meer informatie over buiten trouwen.

  • Hotel_New_York_Bruiloft_Balszaal

  • Trouwen Rotterdam Hotel New York

  • Hotel_New_York_Kamer_101_bruidsuite