Vaderdag_Rotterdam_Hotel_New_York

Vaderdag: Met je pa op pad

Neem je pa mee op pad en beleef Rotterdam op z’n Rotterdams. Speciaal voor Vaderdag organiseert Hotel New York samen met Marc Organiseert! een wandeling voor jou en je pa. Tijdens deze wandeling geniet je van alles wat Rotterdam zo mooi maakt.

Het programma start om 10.00 uur in Hotel New York met koffie/thee en een heerlijke tompouce. Hierna vertrekt de groep richting de iconen van de stad; de Markthal, het Centraal Station, het ss Rotterdam en natuurlijk wordt Katendrecht niet overgeslagen. De gehele route wordt niet alleen wandelend aangedaan. Een tour door Rotterdam is niet compleet zonder een ritje in de watertaxi. Tijdens de tour worden jij en je pa op enthousiaste wijze geïnformeerd over de mooie stad Rotterdam en haar geschiedenis. Rond 14.00 uur komt de groep weer terug bij Hotel New York.

Arrangement

Het Met je Pa op Pad arrangement kost € 25,- per persoon. Hierbij zijn inbegrepen:

  • Rondleiding door een enthousiast Rotterdamse stadsgids
  • Koffie/Thee met tompouce
  • Overtocht met de watertaxi
  • Glaasje Rotterdamse Port
  • Een digitale foto met je pa
  • Heel veel gezelligheid

De wandeling met je pa kan aangevuld worden met een heerlijke lunch in Hotel New York. Er kan daarbij gekozen voor de Chef’s Lunch: Vis (€ 13,-), Vlees ( 12,-) of Vegetarisch (€ 11,50). Natuurlijk is het ook mogelijk om van de kaart te bestellen.

Verras je pa met deze leuke wandeling en zorg dat het een Vaderdag wordt die hij niet snel vergeet. Reserveren kan tot en met woensdag 14 juni via info@marcorganiseert.nl onder vermelding van naam, het aantal personen en telefoonnummer. Wanneer je na de wandeling wilt lunchen dan kan je dit aangeven bij de aanmelding. Er zal dan een tafel voor jullie gereserveerd worden.

Kortom het wordt een Vaderdag die jij en je pa niet snel zullen vergeten!