Agent 327 Hotel New York

Speciale editie Agent 327: Hotel New York

Er komt een herdruk van een van de dossiers van de strip Agent 327. Het dossier met de titel Hotel New York is in 2002 voor het eerst verschenen. De speciale uitgave is voorzien van een harde kaft en ook zijn de kleuren opgepoetst. De strip van Agent 327 is vanaf 18 december 16.00 uur exclusief te koop bij de Kiosk van Hotel New York voor € 11,95. Er is een gelimiteerde oplage, dus wees er snel bij, want OP = OP.

Bij de lancering van Agent 327 op 18 december zal de maker van de strip, Martin Lodewijk, een signeersessie verzorgen van 16.00 uur tot 17.30 uur in het restaurant van Hotel New York. Liefhebbers kunnen de strip laten signeren en eventueel laten inpakken als kerstcadeau.

Wil je er zeker van zijn dat je een Agent 327 strip over Hotel New York kan bemachtigen? Reserveer dan een strip via marketing@hotelnewyork.nl. Het is alleen mogelijk om een strip te reserveren die op 18 december opgehaald wordt tussen 16.00 en 17.30 uur. Per persoon  kunnen er maximaal 5 strips gereserveerd worden. Vermeld bij de reservering je naam, telefoonnummer en het aantal te bestellen strips. In de Kiosk van Hotel New York kan gepind worden en er kan cash afgerekend worden.

AGENT 327

Voor wie de in stripalbums gepresenteerde dossiers van Agent 327 – het geweten van Nederland – niet kent: Agent 327, die in werkelijkheid Hendrik IJzerbroot heet, is het geesteskind van auteur Martin Lodewijk (1939), die ook naam en faam geniet als bedenker en scenarioschrijver van de immens populaire SF & Fantasy-reeks Storm. Voor zijn gehele oeuvre ontving Lodewijk in 1978 de Stripschapprijs, de hoogste onderscheiding die de Nederlandse stripwereld kent. Martin Lodewijk is getrouwd met Ted en woont en werkt in Rotterdam.

HOTEL NEW YORK

Heel Nederland lacht zich een ongeluk om flauwe moppen. Agent 327 kan het niet meer aanhoren en neemt een ADV-dagje op. Intussen… vindt in een ijzig koude streek van het voormalig Oostblok een ontmoeting plaats tussen de valse Dritta Reich en een oude bekende, kolonel Bauer. Intussen… raakt Agent 327 op zijn dagtripje verzeild in het gangenstelsel onder het wereldwijd beroemde Rotterdamse Hotel New York. Kort daarop arriveren ook Dritta Reich en kolonel Bauer ter plekke en, tot overmaat van ramp, toont een derde bekende, niemand minder dan Wu Manchu, Agent 327 haar wrede gezicht. De vraag die – intussen – komt bovendrijven is… welk zwart geheim verbergen de keldergewelven van Hotel New York?

Met Hotel New York levert Martin Lodewijk opnieuw een spectaculair avontuur waardoor je, na het lezen ervan, met heel andere ogen kijkt naar het beroemde hotel in Rotterdam. Zou het echt waar zijn dat…? En klopt het dat…?