NY Basement

Fine dining in NY Basement!

Sinds 30 oktober 2015  is, in het souterrain van Hotel New York, het nieuwe restaurant NY Basement geopend! NY Basement is kleiner, intiemer & exclusiever dan het grotere, bestaande restaurant op de begane grond. Hotel New York is met NY Basement letterlijk en figuurlijk ‘Back to the Base’ gegaan met een sfeer die gekenmerkt kan worden door de jaren ’20/’30 in het New York van de vorige eeuw.

De keuken wordt geleid door chef kok Edward de Ridder. Edward is bekend van restaurant The Park in Rotterdam en Huis ter Duin in Noordwijk. De menukaart van NY Basement bestaat uit klassieke gerechten van de houtskoolgrill, verrassingsmenu’s van de chef en verschillende kleinere gerechten waar gasten hun eigen menu mee kunnen samenstellen. Edward stapt hiermee af van de traditionele voor-, hoofd-, nagerechtenindeling.

Behalve dat je heerlijk kunt lunchen en dineren in NY Basement, is er ook een 11 meter lange bar waar je een lekkere cocktail kunt bestellen. De bartenders maken graag 1 van de 10 unieke creaties voor je klaar, met spraakmakende namen als Yellow Cab, New York Times en Roses from Broadway.

Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe hotspot?

Neem een kijkje op de website van NY Basement!

Wilt u een tafel reserveren dan kunt u tijdens openingstijden bellen met 010 – 439 0524. Daarnaast kunt u altijd een e-mail sturen naar info@nybasement.nl.