Kingsday_Hotel_New_York

Vier Kingsday@HotelNewYork!

Op donderdag 27 april 2017 van 13.00 tot 20.00 uur vindt Kingsday@HotelNewYork plaats op het terras van Hotel New York. Kom op Koningsdag met familie en vrienden naar de mooiste en meest unieke locatie van Rotterdam en vier Koningsdag aan de Maas! De entree is ook dit jaar gratis. In samenwerking met de Rotterdamse DJ VICCC organiseert Hotel New York alwéér de vierde editie van Kingsday@HotelNewYork. NY Basement zal ook bij de buitenbar heerlijke cocktails verkopen, zoals: Mojito en Asian persuasian. Ook is er weer genoeg merchandise dit jaar. We staan klaar met oranje shirts, petjes en zonnebrillen. Tijdens Kingsday zijn er extra toiletten aanwezig en de tafels en stoelen maken plaats voor de gezelligste dansvloer van het jaar. Uiteraard zijn gasten ook van harte welkom in het restaurant van Hotel New York, dat gewoon de gehele dag geopend is.

De line-up van Kingsday@HotelNewYork

  • DJ Onno Paloma                              13.00 – 14.30 uur
  • ThunderPussy & D.D. king            14.30 – 16.30 uur
  • DJ Viccc                                             16.30 – 17.30 uur
  • DJette Madame Pompidou            17.30 – 19.00 uur
  • DJ Promiss                                        19.00 – 20.00 uur

Het evenement Kingsday@HotelNewYork zal geopend worden door DJ Onno Paloma met een blend van funk soul, disco, brazil & afro. Het tweede optreden is van niemand minder dan ThunderPussy & D.D. King, de ongekroonde koningen van de disco met een twist. Vervolgens maken zij plaats voor DJ Viccc, die alweer voor de vierde keer van de partij is! De vierde DJ op deze feestelijke dag is DJette Madame Pompidou. We kennen haar van Rotterdamse Kost tot resident DJ van Club Vibes, maar vooral van de vele underground & privé-feestjes. De vierde editie van Koningsdag@HotelNewYork wordt afgesloten door Marieke de Boef alias DJ Promiss die nog steeds één van de beste Nederlandse female DJ’s is!

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen

Blijf up to date en houd onze Facebook pagina van Kingsday@HotelNewYork in de gaten voor het laatste nieuws rondom Kingsday 2017. Of bekijk onze Instagrampagina @kingsdayhotelnewyork. Vanaf 13.00 uur staat Hotel New York in het teken van een hoop gezelligheid, goede DJ’s, verschillende drankjes en heerlijk eten. Ervaar, geniet en dans!

  • Gratis toegang
  • Van 13.00 – 20.00 uur
  • Op het terras van Hotel New York
  • Dansen met zicht op de Maas
  • Blijven slapen of eten na afloop kan ook

Na het evenement slapen in Hotel New York? Dat is natuurlijk mogelijk! Reserveer hier alvast een kamer voor Koningsdag.