Hotel New York Rotterdam

FAQ – Veelgestelde vragen

Ik heb een mooie oude hutkoffer, heeft Hotel New York hier interesse in?

Helaas zijn wij op het moment al geheel voorzien van mooie hutkoffers die wij hebben ontvangen.

Zijn honden toegestaan in Hotel New York?

In de hotelkamers zijn honden helaas niet toegestaan.
In het restaurant zijn na 17.00 uur honden helaas niet toegestaan.

Is Hotel New York rolstoeltoegankelijk?

Hotel New York is rolstoeltoegankelijk. U kunt gebruik maken van de traplift aan de terraszijde van ons gebouw. Het invalidentoilet bevindt zich op de begane grond naast onze receptie.

Wat is er mogelijk qua muziek in de zalen voor ons feest?

Hotel New York is een mooi, historisch gebouw. Nadeel daarvan is dat het vrij gehorig kan zijn. En omdat al onze gasten even belangrijk zijn, zijn er strikte voorwaarden verbonden aan live muziek in de zalen. Om toch nog met de voetjes van de vloer te kunnen, verwijzen we u door naar de reserveringsafdeling op 010 439 05 55.

Kan ik stage lopen bij Hotel New York?

Kijk hier voor meer informatie en beschikbaarheid van de stageplaatsen.

Hoeveel kamers kan ik tegelijk boeken?

Via de internetsite kunt u maximaal 4 kamers reserveren. Voor reserveringen voor meer dan 4 kamers kunt u contact opnemen met de reserveringsafdeling op 010 439 05 55.

Heeft HNY connecting rooms?

Helaas zijn er geen kamers die aan elkaar zijn verbonden door middel van een tussendeur. Wel kunt u een voorkeur aangeven voor kamers naast elkaar. In verband met andere boekingen en voorkeuren is dit geen garantie.

Is de receptie altijd open?

Er is 24 uur per dag iemand aanwezig bij de receptie. U kunt dus ook ’s avonds laat in checken.

Met hoeveel personen kunnen wij op een kamer verblijven?

Op enkele kamers kunt u verblijven met 2 volwassenen en 2 kinderen onder de twaalf jaar. Voor de meeste andere kamers geldt dat er maximaal 3 volwassenen op een kamer kunnen verblijven, middels een extra bed op de kamer. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met de reserveringsafdeling 010 439 05 55 of kijken bij onze hotelkamers.

Heeft Hotel New York wel eens weekend aanbiedingen?

Er zijn geen speciale weekend aanbiedingen, de kamerprijzen zijn alle dagen van het jaar hetzelfde. Wel zijn er diverse, interessant geprijsde arrangementen samengesteld, ook voor in het weekend, in combinatie met bijvoorbeeld een leuk museum.

Worden er rondleidingen gegeven in Hotel New York?

Rondleidingen door het hotel worden alleen gegeven voor studenten van Hotel- en Toeristische opleidingen. Indien u graag gebruik wilt maken van de zalen in Hotel New York, plannen wij graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken en om u rond te leiden in de kamers en zalen. Neemt u hiervoor contact op met info@hotelnewyork.nl

Mag ik bruidsfoto’s maken in Hotel New York?

U bent in Hotel New York welkom om bruidsfoto’s te maken als u onze gast bent in het hotel en/of de zalen. Graag worden wij van uw plannen op de hoogte gebracht, wij kunnen u dan de plekken wijzen waar fotograferen is toegestaan. Zonder boeking in Hotel New York is het maken van bruidsfoto’s helaas niet mogelijk.