Hotel_New_York_High_Wine_Jazz

High Wine Jazz: Jeanet Dorothy Martherus & Thijs Roso

Startdatum: 19 februari 2017 Einddatum: 19 februari 2017

NY Basement en jazz horen bij elkaar! Daarom organiseren we 2-wekelijks op zondagmiddag High Wine muziekmiddagen waarbij jazzmuzikanten u meenemen naar de tijd van de New Yorkse ondergrondse jazzclubs in de jaren ’20 en ’30. Geniet op deze middagen vanaf 14:00 uur van swingende, meeslepende en sfeermakende jazz.

Speciaal voor deze jazzmiddagen hebben onze gastvrouwen en onze chef een High Wine samengesteld. Meer informatie over de High Wine vindt u HIER.

Artiesten

Jeanet Dorothy Martherus & Thijs Roso

Sfeervol duo bestaande uit Jeanet Dorothy Martherus die met haar wollige en soulvolle jazzvocalen heerlijke songs ten toneel brengt. Als akoestisch duo staan Thijs Roso en Jeanet Martherus garant voor een explosie aan muzikaliteit. Bekende soul, jazz en pop covers. Allen in een eigen jasje met veel improvisatie. Geen optreden is hetzelfde en geen cover klinkt als de originele uitvoering.  Thijs is volledig autodidact, gedreven, verliefd op muziek van weleer – oude soul, funk en jazz. Bovenal is Thijs virtuoos in het begeleiden op de gitaar. Jeanet zoekt graag haar grenzen op. Ze was te zien in diverse musicals en zingt tegenwoordig in diverse muziek producties, van ‘House Of Rock’ tot de fusion jazz van de Stanyos Young Band.