Dâk

Startdatum: 20 juli 2017 Einddatum: 13 augustus 2017

Van 20 juli tot en met 13 augustus kan heel Rotterdam DÂK weer op! Bovenop Parking Thornico, de parkeergarage op de hoek van Witte de With verrijst er een pop-up stadspark waar van alles te beleven is.

Programma

Op DÂK geniet van je (live) muziek uit alle windstreken, drink je buckets met biertjes en zomerse frozen margarita’s, staan de tafeltennis en hoepels klaar voor een gezond portie lichaamsbeweging en grill je je eigen eten op barbecues die iedere dag vanaf 17.00 roodgloeiend klaar staan.

Meer weten?

Check voor meer informatie en de laatste updates de website of facebookpagina van het event.

Het Eendracht Festival is een gratis toegankelijk showcase festival dat laat zien hoeveel tofs Rotterdam te bieden heeft. In eerste instantie richt het festival zich op een muzikale programmering, maar daarbuiten werkt de organisatie graag samen met Rotterdamse kunstenaars, spoken-word artiesten, organisatoren, ondernemers; eigenlijk iedereen die Rotterdam toffer wil maken. Op donderdag 20 juli zal de achtste editie van het festival plaatsvinden.

Pre party

Net zoals voorgaande jaren wordt een maand voor het festival de pre party georganiseerd. Hierbij geven alle hosts een voorproefje van wat er op het festival verwacht kan worden, door ieder één act te presenteren. Dit jaar is de pre party op donderdag 22 juni 2017 en is net zoals het festival gratis toegankelijk.

Locaties

Het hoofdpodium zal weer op het Eendrachtsplein staan, waar De Nieuwe Lichting hoofdzakelijk de programmering verzorgd. Daarnaast zullen er verschillende locaties in de omgeving onderdeel uitmaken van het festival, zoals bijvoorbeeld Rotown, Stalles, Café Boudewijn, Vibes en vele anderen.

Dâk

Vanaf: -