Hotelportier_met_Stroopwafel_Hotel_New_York

Eigen stroopwafel voor Hotel New York

Vandaag 5 mei viert Hotel New York haar 24e verjaardag. In 1993 opende het Hotel/Restaurant haar deuren voor het publiek. Om deze gedenkwaardige dag niet zomaar voorbij te laten gaan, komt Hotel New York met een eigen Stroopwafel. Samen met het Rotterdamse bedrijf Opstroopwafel zijn twee unieke smaken stroopwafel ontwikkeld die vanaf vandaag te koop zijn in de Kiosk van Hotel New York. De ambachtelijke Hotel New York Stroopwafel heeft de smaken sinaasappel en amandel/amaretto gekregen. Tevens is er een “gewone” stroopwafel te koop. 

De Hotel New York Stroopwafel is in samenwerking met Opstroopwafel Rotterdam ontwikkeld en wordt ambachtelijk bereid. Tien verschillende smaken zijn getest en uiteindelijk zijn de sinaasappelsmaak en de amandel/amaretto variant verkozen tot de twee smaken van de Hotel New York Stroopwafel. Deze smaken zijn vanaf vandaag exclusief te koop voor € 3,- in de Kiosk van Hotel New York.

Karin en Paul Hoogenboezem (eigenaren Opstroopwafel Rotterdam) “Een paar maanden geleden hebben wij contact gezocht met Hotel New York om een speciale stroopwafel te lanceren. De reactie was direct positief en we zijn het traject gestart. Op deze speciale dag zijn wij dan ook meer dan trots op deze mooie samenwerking.”

Roel Dusseldorp, General Manager Hotel New York en zelf stroopwafelliefhebber, is enthousiast over de samenwerking. “Hotel New York is niet zomaar een Hotel/Restaurant, het gaat bij ons om de beleving en dat al 24 jaar. Om deze dag bijzonder te maken, zijn we de samenwerking gestart met Opstroopwafel. Deze nieuwe stroopwafel moest een extra beleving worden en dat is zeker gelukt.”

Proeven op 6 mei

Om het publiek kennis te laten maken met de Hotel New York Stroopwafels zal Opstroopwafel Rotterdam zaterdag 6 mei van 11.00 uur tot 16.00 uur de stroopwafels live gaan bereiden op het terras van Hotel New York. De stroopwafel is te bestellen op het terras bij een drankje of kan los gekocht worden aan de kraam.