Buiten_trouwen_Hotel_New_York_Rotterdam

Buiten trouwen bij Hotel New York

Vanaf vandaag is het mogelijk om elkaar het ja-woord te geven op de kop van de Wilhelminapier. Bruidsparen kunnen al trouwen binnen Hotel New York, maar nu is er de mogelijkheid om ook vóór Hotel New York te trouwen. Op het gras van de Kop van Zuid verzorgt Hotel New York de huwelijksceremonie met het iconische gebouw van het voormalige hoofdkantoor van de Holland-Amerika Lijn op de achtergrond en uitkijkend over de Maas.

Waar bruidsparen tot nu toe alleen binnen in Hotel New York kunnen trouwen, breidt Hotel New York de trouwmogelijkheden uit. Een schitterende en Rotterdamse plek; buiten op het gras met op de achtergrond de havens, de Maas, de Erasmusbrug en Hotel New York zelf.

Trouwopstelling

Buiten bij Hotel New York zal er een trouwopstelling geplaatst worden van maximaal 80 personen. De trouwopstelling wordt voorzien van een mooi prieeltje waaronder getrouwd wordt. Ook staan er witte stoelen voor de gasten en wordt het plaatje compleet gemaakt met diverse bloemstukken. Mocht het weer het niet toe laten om buiten te trouwen, dan staat te allen tijde de gewenste zaal binnen bij Hotel New York gereserveerd.

Roel Dusseldorp, General Manager Hotel New York: “We kregen steeds meer vragen of het ook mogelijk is om buiten bij Hotel New York te trouwen. Heel veel Rotterdammers, maar ook mensen van buiten Rotterdam, vinden de Kop van Zuid net als wij een prachtige plek. Wij vonden het tijd om ook de optie van buiten trouwen te onderzoeken. Jaarlijks trouwen er ruim 40 bruidsparen in Hotel New York en we hopen dat, met deze nieuwe mogelijkheid, dit aantal zal gaan toenemen. Wij staan te popelen om het aller eerste bruidspaar deze mogelijkheid te bieden”.