Daniel_den_Hoed_Benefietavond_Rotterdam

Benefietavond Daniel den Hoed

Op zondagavond 21 mei organiseert NY Basement een benefietavond voor de Daniel den Hoed Stichting. De avond wordt gestart om 16.30 uur met een welkomstcocktail en een borrel met amusehapjes aan onze 11 meter lange bar. Om 18.30 uur gaan we aan tafel en serveren wij u het Daniel den Hoed Menu. Dit menu bestaat uit 5 gerechtjes die met zorg zijn samengesteld door onze keukenbrigade. Aan het einde van de avond sluiten we het diner af met een loterij, waar verschillende mooie prijzen gewonnen kunnen worden.

Per persoon zijn de kosten € 150,-. Hiervoor krijgt u de welkomstcocktail, de borrel met amusehapjes en het Daniel den Hoed Menu. Het opgehaalde bedrag gaat in zijn geheel naar de Daniel den Hoed Stichting. Tijdens het diner zullen wij zorg dragen voor tafelwater, de overige drankjes zijn exclusief. Uiteraard is er een mooi wijnarrangement samengesteld waarbij u bij ieder gerecht een passende wijn geserveerd krijgt. Kosten voor het wijnarrangement zijn € 39,50 per persoon.

De avond sluiten we af met een loterij. Hierbij hebben we prachtige prijzen weten te regelen. Loten voor de loterij kosten € 5,- per stuk. Deze loten zijn op de avond zelf te koop of u kunt dit aangeven bij uw reservering. Ook het opgehaalde bedrag van de loterij gaat in zijn geheel naar het goede doel.

Het programma van de avond:

16.30 uur          Welkomstborrel met cocktail en amusehapjes
17.00 uur          Welkomstwoord Roel Dusseldorp en Serge Verkooijen (Daniel den Hoed)
18.30 uur          Daniel den Hoed Benefietdiner
22.30 uur          Afsluiting met loterij

Wilt u een tafel reserveren voor deze speciale avond dan kunt u een mail sturen naar marketing@hotelnewyork.nl. Geef daarbij aan op welke naam we een tafel kunnen reserveren, uw telefoonnummer, het aantal personen en of u gebruikt wil maken van het wijnarrangement en de loten voor de loterij.

We zien u graag op zondag 21 mei als we gezamenlijk geld inzamelen voor de Daniel den Hoed en Maken we samen Kanker Kansloos!